Stichting Erfgoed Meubelfabriek L.O.V.

previous arrow
next arrow
Slider

Privacybeleid

Privacy Reglement Stichting erfgoed meubelfabriek L.O.V.

Stichting erfgoed meubelfabriek L.O.V acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van belang. Via onze website kunnen privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt worden.  Persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Stichting erfgoed meubelfabriek L.O.V is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 01 06 2018

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij via het contact formulier bepaalde gegevens van u. Het kan ook zijn dat wij  die gegevens via E mail of andere correspondentie van U krijgen. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken, bijvoorbeeld voor opname in ons adressenbestand.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

Naam, Adres en/ of  telefoon, E-mailadres, Contactformulier

Wij bieden via onze website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Publicatie : Wij publiceren uw gegevens niet.

Advertenties: Onze website vertoont geen advertenties.

Verstrekking aan derden: Wij verstekken Uw gegevens niet aan derden.

Cookies; Onze website gebruik geen cookies.

Google Analytics: Wij gebruiken geen Google Analytics.

Beveiliging: Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw aanvragen af te handelen. De gegevens worden vervolgens gewist indien niet meer noodzakelijk van onze relatie met U. tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor donatie en betaalgegevens).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacy beleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Stichting erfgoed meubelfabriek L.O.V
info@erfgoedLOV.org

 

Contact:

Secretariaat:
Horsterweg 267
3853 JD Ermelo
info@erfgoedLOV.org

KvK: 70304564
RSIN: 858248591
Bankrekening Triodos:
NL97TRIO 0338817255

Vrienden/Donateurs:

Draagt u L.O.V. ook een warm hart toe en hecht u belang dat dit culturele erfgoed niet vergeten wordt dan kunt u zich als vriend/ donateur aanmelden.

Door L.O.V. vriend te worden kunt u een financiële donatie of periodieke gift doen. Mede door uw gift wordt het mogelijk gemaakt deze site te onderhouden; het virtuele museum uit te breiden met foto’s ; documentatie te vergaren en studies naar L.O.V. ondersteunen.

De stichting heeft een culturele ANBI status